Böcker

Böcker utgivna av Averbis Förlag. När du köper här går ordern direkt till tryckeriet som trycker en ny bok och skickar den direkt hem till dig.

Monetärdemokrati - En ny human världsordning
"Pengar är bara siffror på en datorskärm. Den högsta siffran är oändligheten. Varför lider hela världen av penningbrist, trots att det finns oändligt mycket pengar? Det låter ju som rena galenskapen."
Läs mer på bokens hemsida >>

Monetärdemokrati - Växelverkan med kapitalismen och vägen till det penninglösa samhället
"Sverige har haft formell demokrati sedan 1921. Men även om alla numera får rösta har folket ändå ingen absolut makt över sitt öde. Kapitalistiska samhällen mår bara bra fram till nästa finanskris då det blir uppenbart att det spelar mindre eller ingen roll alls vem man röstar på. Det är systemet som är problemet vilket visar att demokratiseringen ännu inte är färdig."
Läs mer på bokens hemsida >>
 

Författaren är fil. mag. i data- och systemvetenskap och har arbetat många år som systemarkitekt inom IT-branschen med både privata företag och myndigheter. I sina böcker applicerar han samma tankemönster som används vid utveckling av komplexa IT-system på det största av alla system – vårt samhällssystem. Med ett enkelt och pedagogiskt språk görs det svåra lättbegripligt så att vem som helst kan förstå.
Läs omdömen om böckerna här >>